Følg mine social medier:

Jacob Jørgsholm x Bedst i Byen

Videoproduktion

Om

En tro på de længere formater og et sats fra en kunde har resulteret i: Knap 250.000 visninger fordelt på fire hybrid TV/YouTube programmer og et positivt rødglødende kommentarspor fra hans nye og trofaste fans har gjort at jeg sidder med sommerfugle i maven og føler mig stolt over hvad vi har udrettet.  

 

Jacob Jørgsholm, kok, iværksætter, businessMayn og YouTuber ringede til mig efter vores første succes hvor jeg fulgte ham med et kamera i otte uger op til hans åbning af feed bistro i nye lokaler ved siden af Tivoli i København. Den gang kaldte vi det dokumentaren, nu hedder det: Kokkevlog, høhø 😊  

 

Han spurgte om jeg kunne tænkte mig at hjælpe ham med at eksekvere på en drøm han havde gået med i lang tid. En drøm om at lave et program, som mindede om TV, men stank af YouTube og alt det fede, som man forbinder med den platform, hvor han selv har stigende succes, knap 70.000 abonnenter. Det såååån set fed nok! 

 

Programmets omdrejningspunkt sku’ være at Jacob og hans kollega Anker sku’ ud og smage på København. Ud og møde kokkene der grinder igennem i deres køkkener for at give danskerne noget lækkert at spise.  

Pay it forward, blev vores mantra: Vi ville gerne vise andre succeshistorier i København. 

 

Min fineste mission blev at gøre dette koncept livligt og ikke bare et gængs: Smag på maden og få en reaktion også videre til det næste sted, energi/vibe. Men at gøre det anderledes end hvad man normalt forbinder med et kultur-mad-program. Så derfor involverede jeg mig, som en aktiv kameramand der tog del i snakken og smagningen under optagelserne.  

 

Mine inspirationskilder til programmet er et sammensjask af mine idoler: Anthony Bourdain, Action Bronson, Spise med Price og Fresh of the Boat med Eddie Huang. Alle sammen med til at forme det format, som endte med at blive: BEDST I BYEN. 

 

Nu begyndte jeg med at skrive VI, og fortsatte så med at fortælle om hvad JEG ligesom har gjort, men det er IKKE kun mig. Sebastian Heldt var B-foto og min højre hånd ude på optagelserne han har lavet alle nærbilleder og dækbilleder af lokationerne, vi filmede på. Kæmpe champ! Derudover er der tilrettelæggeren Katrine Klitgaard, der stod for alt det praktiske så Seb og jeg kunne filme og lave god gas med Jacob og Anker.  

 

Og til sidst: Nedklipper: Magnus Kirk og editor-extraordinaire Peter Fester Thaysen.  Manden der sammensatte alle fire programmer I samarbejde med mig og nailede den too the max 😀 Kæmpe kredit til begge de her mænd der får Seb og jeg til at se dygtige ud 😀 

Crew

Produktion 

Tilrettelæggelse & A-fotograf: Anders Dall Berthelsen 

Tilrettelægger: Katrine Kiltgaard 

B-fotograf: Sebastian Heldt 

Post produktion 

Nedklipper: Magnus Kirk 

Klipper & colorgrader: Peter Fester Thaysen

Talent

Jacob Jørgsholm 
Martin Anker