Følg mine social medier:

Jaxstyle

Videoproduktion

Om

Jacob Krull aka. Jaxstyle, er en af Danmarks absolut største influencere/streamere og nu også DJ. Han ringende og spurgte mig om jeg ville lave en serie med ham. Og det siger man ikke nej til 😀 

  

Serien er betalt af hvadkanjegblive.dk, som havde planlagt at sende Jacob ud på de danske erhvervsuddannelser for at vise næste generation af unge hvad de kan. 

  

Jacob sagde til mig at vi skulle gøre det anderledes end en gængs uddannelsesguide. Så han bad mig om at tilrettelægge videoerne sådan, at han altid kom ud på dybt vand uanset hvilken uddannelse han blev sendt ud til.  

Og den var Headspace heldigvis også med på! 

  

Serien blev til fire afsnit: Kosmetiker, elektriker, mekaniker og gastronom. Som jeg gerne ville sætte et link indtil her, men som i ved så likviderer LinkedInalgoritmen dette opslag hvis jeg sætter et link ind der sender jer væk fra platformen. Så du må nøjes med min videoforklaring 🙂 

  

Serien totalt har fået 108.000 visninger (And growing) fordelt på fire episoder med en gennemsnitlig watchtime på 50% i den rigtige målgruppe nemlig 15-24. 

  

Programmerne er skudt på: 

Sony FX9 med 28-135mm f4 

Sennheiser AVX mikroports 

Easyrig & Ergorig. 

  

Jeg håber at jeg skal lave mere formidling video om undervisning! Det er pissefedt og inspirerende at arbejde med.

Crew

Produktion 

Tilrettelæggelse & A-fotograf: Anders Dall Berthelsen 

Post produktion 

Klip & grade Peter Fester Thaysen

Talent

Jacob Krull aka Jaxstyle