Følg mine social medier:

Kræftens Bekæmpelse

Videoproduktion

Om

Det er underligt hvordan hændelser falder oveni hinanden på det “rette” tidspunkt. Min mor fik konstateret kræft for 12 uger siden, hvilket er forfærdeligt!! Og nærmest samtidigt ringer Nis Vording Andersen fra Kræftens Bekæmpelse og vil have mig til at lave en kampagne film for dem. Det sammenfald giver ingen mening, men jeg har sjældent sagt hurtigere ja til en opgave end den. Puha…. Det giver mig en klump I halsen imens jeg skriver de her ord, men det minder mig bare om at livet er kort og at man skal give den alt hvad man kan så længe man er her!

I filmen er det ikke min mor, som er hovedpersonen, men en andens… Og det rammer mig lige hårdt når jeg ser den fordi den familie, er igennem de samme ting, som min er i gang med lige nu.

Projektet handler om at give Hverdagshjælp for enlige med kræft. Det er en slags frivilligordning, som der virkelig er brug for hvor du kan hjælpe med småting i hverdagen.

Som min mor hele tiden siger til os: “Hold kæft, hvor er jeg heldig med at have jer”… Lige bagefter tænker jeg på dem, som ingen har og sige det til.

Crew
Production: Emptyhead Production
Fotograf & tilrettelægger: Anders Dall Berthelsen
Klip & grade: Anders Dall Berthelsen
Post supervisor: Nis Vording Andersen

SCREENSHOTS.00_01_32_13.Still042
KB_Banner
SCREENSHOTS.00_01_40_20.Still043